وب آتاکو

نحوه گرفتن ویزای ژاپن

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
لطفا یک افزونه تاریخ نصب کنید.

نحوه گرفتن ویزای ژاپن

دسته بندی : مجله آنلاینتاریخ : چهار شنبه 7 مارس 2018

ویزای ژاپن

چگونه ویزای ژاپن بگیریم؟

ژاپن یکی از زیباترین شهرهای مدرن جهان است که گردشگران زیادی به این کشور سفر می کنند. برای دریافت ویزای ژاپن باید به سفارت ژاپن مراجعه کنید.

ژاپن یکی از کشورهای جنوب شرق آسیا است که علاوه بر پیشتازی در عرصه صنعت و تکنولوژی، دارای فرهنگ و تمدنی بسیار غنی، آشپزی بی‌نظیر ژاپنی، پرستشگاه‌ها، باغ‌ها و… از جمله جاذبه‌های هستند که هر گردشگری را برای سفر به آنجا ترغیب می‌کند. البته سفر به ژاپن نیز مشمول قانون تهیه ویزاپیش از ورود به خاک این کشور از طریق مبادی قانونی نظیر سفارتخانه وکنسولگری است.

ویزای ژاپن

انواع ویزای ژاپن

ویزای ژاپن به دو گروه کلی کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم می‌شوند. ویزاهای کوتاه مدت بسته به هدف سفر به پنج گروه تقسیم می‌شوند؛

  • ویزای تجاری
  • ویزای توریستی
  • ویزای دیدار از دوستان
  • ویزای دیدار از اقوام
  • ویزای شرکت در کنفرانس و رقابت‌های ورزشی

ویزای ژاپن

مدارک لازم برای صدور ویزای توریستی ژاپن

برای هر یک از ویزاهای کوتاه مدت ژاپن مدارک خاصی نیاز است، ولی تعدادی از مدارک درخواستی میان همه گروه‌ها مشترک هستند.

  • گذرنامه دارای اعتبار متقاضی ویزا (در صورت امکان گذرنامه قدیمی نیز ارائه شود.)
  • تکمیل فرم تقاضا (لینک دانلود)
  • شناسنامه متقاضی به همراه ترجمه انگلیسی رسمی
  • یک قطعه عکس در اندازه ۴.۵*۴.۵ (مشخصات عکس)

سایر مدارک

۱)‌ ویزای تجاری

مدارکتوضیحات
دعوت‌نامهصادره از جانب شرکت ژاپنی
ضمانت‌نامهصادره از جانب شرکت زاپنی
برنامه سفرصادره از جانب شرکت ژاپنی
مدارک مربوط به شرکت مدعویکی از مدارک زیر:

الف- ثبت شرکت ژاپنی HOJIN-TOKIBOTOHON

(صادره در سه ماه اخیر)

ب- کپی از جدیدترین تغییرات مربوط به شرکت در KAISHA-SHIKI-HOU

ج- مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات در ژاپن KAISHA-DANTAI- GAIYO-SETSUMEISHOU

د- جزوه ویا کاتالوگ

نامه ماموریت برای متقاضی ویزا
کپی روزنامه رسمی شرکت ایرانی
مدارک تجاری بین شرکت ایرانی و شرکت دعوت کننده ژاپنی
ریزکارکرد حساب بانکی شرکت در سه ماهه اخیر(سایز A4)
جواز کسب

۲) ویزای توریستی

مدارکتوضیحات
برنامه سفربرنامه سفر باید به همراه مدارک رزرو هتل ارائه شود
پرینت ریز کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی متقاضیسایز A4
گواهی اشتغال به کار با ذکر حقوق و موافقت با مرخصی

۳) ویزای دیدار از دوستان

مدارکتوضیحات
مدارکی که روابط دوستی بین متقاضی ویزا و ضامن در ژاپن را نشان دهدبرای مثال، عکس، نامه و…
برنامه سفرتوسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند، تهیه شود
دعوت‌نامهتوسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند، تهیه شود
ضمانت‌نامه
برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYOدر صورتی‌که ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است.
مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید کندالف) پرینت ریز کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی متقاضی (سایز A4)ب) گواهی رسمی مالیات ضامن ژاپنی با ذکر مبلغ درآمد KAZEI- SHOMEISHO
کپی اظهارنامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد داردKAKUTEI-SHINKOKUSHO –HIKAE
گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداریSHOTOKU-SHOMEISHO

۴)‌ ویزای دیدار از اقوام

مدارکتوضیحات
دعوت‌نامهتوسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند، تهیه شود
برنامه سفرتوسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند، تهیه شود
مدارکی که روابط بین متقاضی ویزا و ضامن را مشخص کندشناسنامه و ترجمه انگلیسی رسمی آن
ضمانت‌نامه
برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYOدر صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است.
مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید کندالف-پرینت ریز کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی متقاضی (سایز A4)ب-گواهی رسمی مالیات ضامن ژاپنی با ذکر مبلغ درآمد KAZEI- SHOMEISHO
کپی اظهارنامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد داردKAKUTEI-SHINKOKUSHO –HIKAE
گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداریSHOTOKU- SHOMEISHO

۵) ویزای شرکت در کنفرانس‌ها و رقابت‌های ورزشی

مدارکتوضیحات
دعوت‌نامهباید توسط سازمان مدعو ژاپنی تهیه شود
ضمانت‌نامهباید توسط سازمان مدعو ژاپنی تهیه شود
برنامه سفرباید توسط سازمان مدعو ژاپنی تهیه شود
مدارکی مربوط به شرکت و یا سازمان دعوت کنندهیکی از مدارک زیر:

الف- ثبت شرکت ژاپنی HOJIN-TOKIBOTOHON

(صادره در سه ماه اخیر، توسط شرکت اصلی در ژاپن)

ب – مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات در ژاپن KAISHA- DANTAI- GAIYO-SETSUMEISHOU

ج – جزوه ویا کاتالوگ

پرینت ریز کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی  متقاضیسایز A4
نامه ماموریت متقاضی ویزا

نکته: ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، با تائیدیه وزارت دادگستری صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است.

ویزای ژاپن

اعتبار ویزای ژاپن

مدت اعتبار ویزای توریستی کشور ژاپن سه ماه است.

هزینه صدور ویزای ژاپن

طبق اطلاعیه مندرج در وب‌سایت سفارت ژاپن هزینه روادید یکبار ورود از تاریخ اول آگوست سال ۲۰۱۷، مبلغ ۸۱۰,۰۰۰ ریال می باشد.

مدت زمان لازم برای صدور ویزای ژاپن

به طور معمول زمان مورد نیاز برای بررسی مدارک، با احتساب روز ارائه مدارک ۵ روز کاری است.

ویزای ژاپن

سفارت ژاپن در تهران

  • آدرس: تهران، خیابان زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، پلاک ۱۶۲
  • کدپستی: ۹۳۶۵۳-۱۹۸۵۶
  • ساعت کار سفارت: ۸:۳۰ تا ۱۲:۰۰ ، ۱۲:۴۵ تا ۱۷:۰۰ (جمعه و شنبه سفارت تعطیل است)
  • تحويل گذرنامه: روزهای يكشنبه تا پنجشنبه (بعد ازظهرها از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۶:۰۰)
  • تلفن: ۲۲۶۶۰۷۱۰ (۰۲۱)
  • نمابر: ۲۲۶۶۰۷۴۷
  • نمابر بخش كنسولی: ۲۲۶۶۰۷۴۶
  • پست الكترونيكی بخش كنسولی و امور مربوط به رواديد: [email protected]
  • وب‌سایت:  www.ir.emb-japan.go.jp

همچنین بخوانید :

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاه کاربرانانتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 98
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


مطالب محبوب
    تبلیغات متنی